Minesweeper este un popular jocuri de strategie și logică timp de decenii. The obiectiv al jocului este de a evita toate minele care sunt într-un câmp minat, și pentru a descoperi toate pătrate care nu au mine.

Robert Donner a fost un dezvoltator de software din Statele Unite care a dezvoltat Joc Minesweeper la începutul anilor 1960. Mai târziu , a fost adăugat în Windows și a devenit foarte joc popular peste tot lumea.

Pentru a juca Minesweeper jucătorii trebuie să poată găsi toate pătratele care nu au mine și nu faceți clic pe orice mine. Jucătorul trebuie să determine ce mine sunt situate pe numărul de indicii oferite de pătratele din jurul lor. Dacă pătrat este marcat numărul 2, implică că există două mine înăuntrul zonă .

Minesweeper este un joc care poate fi jucat de toate grupele de vârstă. Jocul poate fi jucat pe mai multe platforme, inclusiv desktop laptop-uri, smartphone-uri, și online site-uri web de jocuri.

Există o varietate de moduri de joc, fiecare cu grade diferite de dificultate. Nivelurile de dificultate sunt în general determinate de dimensiunea câmpului minat și numărul de mine. Jucătorii avansați pot alege să joace cu câmpuri minate mai mari cu mai multe mine de făcut jocul mai provocator.

Minesweeper a devenit un cult iar fanii au creat propriile versiuni ale jocului, concurând unul împotriva celuilalt, și chiar formându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen în lumea culturii. Fanii își pot crea propriile variații, concura împotriva uneia cealaltă și chiar să construiască propriile lor comunități. Există o varietate de site-uri web și foruri online dedicate Minesweeper , unde fanii pot discute despre strategii, să ofere sfaturi și să se conecteze cu alți jucători.

Minesweeper nu numai un interesant și provocator, dar poate și folosit pentru a ajuta la predare arta de a rezolva probleme și logica. A fost folosit în ambienturi educaționale pentru a ajuta studenții să se dezvolte capacități de gândire critică și își îmbunătățesc capacitatea de a gândi prin probleme complicate.

Minesweeper este un clasic din toate timpurile. Este placut de jucatori de toate vârstele și nivelurile de calificare și a a devenit un cult care are o mulțime de urmăritori loiali. Dacă cauți un mod distractiv de a trece timpul tău, sau ești un fan pasionat care își dorește să-ți îmbunătățește-ți abilitățile, Minesweeper este un joc care vă va oferi cu siguranță multe ore de divertisment precum și stimulare mentală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *